rss
Printvriendelijke versie

Bibliotheek

Facebook ifwticon_tumblr-from-cdn-bloggeri-es

Uitzonderlijke sluitingsdagen juli-aug.

  • Zaterdag 11 juli 2015 (Vlaanderen feest!)

  • Maandag 20 juli 2015 (brugdag)
  • Dinsdag 21 juli 2015 (Nationale feestdag)
  • Zaterdag 15 augustus 2015 (O.L.V.-Hemelvaart)

lijn

Meet / Eat & Movies

VRIJDAG 10 JULI VANAF 18U.

Picknick & Openluchtfilms

Was u fan van de culinaire filmavonden die bib Nazareth 10 jaar lang organiseerde? Dan nodigen we u graag uit voor een nieuw initiatief op vrijdag 10 juli vanaf 18u00 op Sterrenbos.

Een dekentje en een mand vol lekkers, een pareltje muziek en een film onder de sterrenhemel. Meer is er niet nodig voor een gezellige avond in openlucht.

Spreek af met uw buren. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Deelnemen is volledig gratis, zeker als u zelf uw picknick meebrengt. Drank kan u vrijblijvend kopen in de bistro van TC ’t Sterreke en we voorzien voldoende zitplaatsen.

Wie het zich gemakkelijk wil maken, kan zelf een picknick samenstellen ter plaatse voor €9/€6 (kinderen -12jaar).

Bij het invallen van de duisternis zorgt de jarige bib vanaf zonsondergang voor extra ontspanning met een uitgelezen selectie Vlaamse kortfilms, als aftrap voor de filmclub Taxandria. Tussen twee films door trakteert de bibliotheek op haar 20-jarig bestaan.

meet-movies-small

We weten graag met hoeveel personen u komt, zodat we alles tot in de puntjes kunnen voorbereiden.

Inschrijven voor de picknick en/of openluchtfilm kan:

- In de bibliotheek, Dorp 2 Nazareth T09 382 82.92 bibliotheek@nazareth.be

- In het gemeentehuis, Dorp 1 Nazareth vrijetijd.cultuur@nazareth.be

MM&Msmall

lijn

De bib trakteert!

Een handige bibzak voor heel het gezin!


VO500139

GRATIS af te halen aan de balie van bib Nazareth,

tijdens de openingsuren. Een bibzak per gezin!

lijn

eboeken-in-de-bib

Pilootproject e-boeken stopgezet!

In het voorbije jaar kon u via een pilootproject kennismaken met een nieuw aanbod van de bibliotheek: E-boeken in de Bib. We hopen dat u genoten heeft van de gelezen e-boeken en dat u niet al te zeer last had van de onvermijdelijke kinderziektes.
We hebben veel uit het pilootproject geleerd: Op welke toestellen en wanneer worden de e-boeken gelezen? Waar zitten de drempels voor het gebruik? Welke boeken vallen in de smaak en welke niet? Wij danken u dan ook uitdrukkelijk voor uw interesse in dit aanbod.
Helaas loopt het pilootproject stilaan op zijn einde. We raden u aan om eventueel ongebruikt leentegoed zo snel mogelijk te gebruiken. Vanaf 6 mei stopt deze dienstverlening. De app verdwijnt niet van uw toestel, maar kan vanaf dan alleen offline gebruikt worden. Het functioneren is dan niet langer gegarandeerd.

Vanaf nu werken wij aan een verbeterd aanbod met meer e-boeken en een versterkte technische infrastructuur. Zodra dat er is, nodigen wij u opnieuw uit voor hopelijk veel leesplezier!

e-boeken