Bibliotheek

ZATERDAG 11 JUNI 2016 OM 9u30 IN CC DE ZWAAN

Boekvoorstelling: "Mijn kind is hoogsensitief"

Toni De Coninck over zijn nieuw boek "De windvanger"

Met extra getuigenissen door Jente (Gehoord op Radio 2 – De Madammen), acteur Steph Goossens (o.v.) en het team van Hoogbloeier.

Naar schatting 15 tot 20 procent van alle kinderen is hooggevoelig. Helaas stoten zij nog al te vaak op onbegrip. Toni De Coninck, schrijver en journalist, vertelt over de weg die hij en zijn hoogsensitieve zoon hebben afgelegd. 

‘De Windvanger’ is het verhaal van de eerste twaalf levensjaren van Alex, een jongen die zo bijzonder is dat hij de vanzelfsprekende bijzonderheid overstijgt. Het biedt een unieke kijk op wat het betekent om op te groeien als hoogsensitieve jongen. Een jongen die geraakt is door de schoonheid van een eenvoudige windvanger, maar o zo moeilijk om kan gaan met de kleine en grote stormen van het leven. Toni De Coninck getuigt heel eerlijk over wat het betekent om vader te zijn van een hooggevoelige jongen.

«Het is een verhaal over mijn zoon, mezelf en hoe ik mezelf heb leren herontdekken door de ogen van mijn kind. Een liefdesverhaal in de breedste zin van het woord, waarvan ik hoop dat het veel mensen zal inspireren en helpen.»

 Toni De Coninck

Waar // cc De Zwaan

Wanneer // zaterdag 11 juni 2016 om 9u30

Toegang // gratis


lijn

Facebook ifwticon_tumblr-from-cdn-bloggeri-es