Actueel

Vakantiekampen: 578 op 802 plaatsen ingenomen

578 plaatsen zijn nu al ingenomen voor de kampen in de schoolvakanties (cijfer van 16 april 2014). De meest gegeerde periodes zijn de weken van 7 juli en 18 augustus 2014, goed voor een totaal van 174 ingeschreven kinderen. 29 Vakantiekampen De vraag naar vakantiekampen is groot en het gemeenteb...   Lees meer »

Roefelmedewerkers, meld u aan

Voor de Roefeldag op zaterdag 21 juni 2014 hebben we veel vrijwilligers nodig die de kinderen begeleiden naar hun activiteiten. Gaat u goed met kinderen om en hebt u die dag nog wat uren vrij? Geef dan uw naam aan Ann Van Peteghem, afdeling vrije tijd, T 09 382 82 62, vrijetijd.jeugd@nazareth.be...   Lees meer »

Nieuwe belbushalte bij Zonnehoeve

Reizigers in het belbusgebied 145 (De Pinte - Sint-Martens-Latem - Nazareth) kunnen vanaf maandag 21 april 2014 gebruik maken van een nieuwe halte: Nazareth Zonnehoeve Gebouw 5. Deze halte ligt in de Zonnestraat 15 in Nazareth en krijgt foldernummer 193. Informatie over de belbus leest u op onze...   Lees meer »

Workshop tablet-pc en iPad 24 april

Wegens het overdonderend succes van vorige editie organiseert ZOVLA opnieuw een workshop over iPad, tablet en e-reader. Eva Simon begeleidt u bij het gebruik van deze toestellen. Geïnteresseerd? Schrijf op tijd in, want het aantal plaatsen is beperkt tot 20. ZOVLA is een samenwerking van acht Zu...   Lees meer »

Expo over Eke(s) op Erfgoeddag 27 april

Deelgemeente Eke is verbroederd met Eichen-Brüche (Duitsland), Eiken (Zwitserland) en Eecke (Frankrijk). Sinds 1965 organiseren deze gemeenten afwisselend een verbroederingsfeest. Deze feesten vinden twee- tot driejaarlijks plaats. Via foto's en filmbeelden brengen we de geschiedenis van de verb...   Lees meer »

Kringloopfeestival in Antwerpen

Op zondag 11 mei 2014 wordt het 1e Kringloopfeestvial georganiseerd in Antwerpen. De toegang is gratis. Ziet u wel wat in duurzaam tuinieren, bent u op zoek naar inspiratie voor in de keuken of wil u wel eens een hele dag kringlopen?  Dan mag u niet ontbreken op het Kringloopfe(e)stival. Voor wi...   Lees meer »

Tweede fase kruispunt Vogelzang vanaf 22 april

Op dinsdag 22 april 2014 begint de tweede fase van de werken aan het kruispunt van de N60 met de N439/Stationsstraat en de N35/Steenweg Deinze. In juli 2014 moeten de werken afgerond zijn. Planning van de werken Mede door het goede weer zit de werf perfect op schema. De eerste fase is bijna voll...   Lees meer »

Zumba, hockey en clipdanse: lessenreeksen voor 6 tot 16 jaar

Nazareth organiseert verschillende lessenreeksen voor kinderen. Bel nu naar de vriendjes om hen te overtuigen en schrijf snel in! Zumba 4 kids (6 - 11 jaar) Zumba 4 kids: een cursus om volop te bewegen en plezier te maken. En bovendien op vrolijke zumbamuziek.  Dankzij de combinatie van verschil...   Lees meer »

Bekijk alle nieuws

Snel Naar

Bibliotheek
BKO
Onderwijs
OCMW
Solliciteren
Politie Schelde Leie
Brandweer
Econa
Kunst in Nazareth