Actueel

Nieuwe belbushalte bij Zonnehoeve

Reizigers in het belbusgebied 145 (De Pinte - Sint-Martens-Latem - Nazareth) kunnen vanaf maandag 21 april 2014 gebruik maken van een nieuwe halte: Nazareth Zonnehoeve Gebouw 5. Deze halte ligt in de Zonnestraat 15 in Nazareth en krijgt foldernummer 193. Informatie over de belbus leest u op onze...   Lees meer »

Workshop tablet-pc en iPad 24 april

Wegens het overdonderend succes van vorige editie organiseert ZOVLA opnieuw een workshop over iPad, tablet en e-reader. Eva Simon begeleidt u bij het gebruik van deze toestellen. Geïnteresseerd? Schrijf op tijd in, want het aantal plaatsen is beperkt tot 20. ZOVLA is een samenwerking van acht Zu...   Lees meer »

Expo over Eke(s) op Erfgoeddag 27 april

Deelgemeente Eke is verbroederd met Eichen-Brüche (Duitsland), Eiken (Zwitserland) en Eecke (Frankrijk). Sinds 1965 organiseren deze gemeenten afwisselend een verbroederingsfeest. Deze feesten vinden twee- tot driejaarlijks plaats. Via foto's en filmbeelden brengen we de geschiedenis van de verb...   Lees meer »

Kringloopfeestival in Antwerpen

Op zondag 11 mei 2014 wordt het 1e Kringloopfeestvial georganiseerd in Antwerpen. De toegang is gratis. Ziet u wel wat in duurzaam tuinieren, bent u op zoek naar inspiratie voor in de keuken of wil u wel eens een hele dag kringlopen?  Dan mag u niet ontbreken op het Kringloopfe(e)stival. Voor wi...   Lees meer »

Tweede fase kruispunt Vogelzang vanaf 22 april

Op dinsdag 22 april 2014 begint de tweede fase van de werken aan het kruispunt van de N60 met de N439/Stationsstraat en de N35/Steenweg Deinze. In juli 2014 moeten de werken afgerond zijn. Planning van de werken Mede door het goede weer zit de werf perfect op schema. De eerste fase is bijna voll...   Lees meer »

Zumba, hockey en clipdanse: lessenreeksen voor 6 tot 16 jaar

Nazareth organiseert verschillende lessenreeksen voor kinderen. Bel nu naar de vriendjes om hen te overtuigen en schrijf snel in! Zumba 4 kids (6 - 11 jaar) Zumba 4 kids: een cursus om volop te bewegen en plezier te maken. En bovendien op vrolijke zumbamuziek.  Dankzij de combinatie van verschil...   Lees meer »

Toestand Klapstraat besproken door gemeenteraad

In de voorbije gemeenteraadszitting is onder meer een beslissing genomen in verband met de zoomwegen van de Klapstraat. In de Klapstraat tussen de Oudenaardseheerweg en de brug over de E17 zijn de zijbermen al enige tijd in slechte staat. Wanneer twee voertuigen elkaar moeten kruisen, zorgen de ...   Lees meer »

Kunstatelier - vanaf 23 april 2014

Op woensdagnamiddag is er voor kinderen van het 3e t.e.m. 6e leerjaar een atelier algemene beeldende vorming. In een reeks van 10 lessen begeleidt een professionele lesgever de kinderen in verschillende disciplines, waaronder waarnemingstekenen, schilderen, boetseren en zeefdrukken. Op woensdag ...   Lees meer »

Bekijk alle nieuws

Snel Naar

Bibliotheek
BKO
Onderwijs
OCMW
Solliciteren
Politie Schelde Leie
Brandweer
Econa
Kunst in Nazareth