Actueel

Uitbater voor cafetaria sporthal gezocht

Op 1 januari 2017 start de cafetaria van de sporthal in Nazareth met nieuwe uitbaters. Bent u onze geschikte kandidaat? Stel u kandidaat vóór 14 september 2016! Wat mag u verwachten? De uitbating van de cafetaria van de sporthal in Nazareth, waar meer dan 20 sportclubs actief zijn Een goed beze...   Lees meer »

Verslag gemeenteraadszitting 4 juli 2016

Het beknopt verslag van de recentste gemeenteraadszitting, 4 juli 2016, staat online. De gemeenteraad keurde de aangepaste meerjarenplanning 2014-2019 goed, net als de bijbehorende budgetwijziging van 2016. Verschillende financiële documenten van het autonoom gemeentebedrijf Nazareth zijn goedg...   Lees meer »

Wekelijkse donderdagmarkt tijdelijk in Eke

Vanaf 4 augustus 2016 verhuist de wekelijkse donderdagmarkt tijdelijk naar het Kerkplein in Eke. De markt blijft daar totdat de herinrichtingswerken op het Dorp afgerond zijn, waarschijnlijk in december 2017. Kermis De kermis en de plattelandsmarkt in september zullen wél op het Dorp plaatsvinde...   Lees meer »

Fietspaden N35/Steenweg Deinze

De fietspaden op de N35/Steenweg Deinze worden nog vóór het bouwverlof aangelegd. De werken zijn voorzien vanaf dinsdag 12 juli tot en met vrijdag 15 juli 2016. Toch zal het nog een hele tijd duren voor het fietspad weer toegankelijk is. Verboden te parkeren We vragen met aandrang alle wagens bu...
Lees meer »

Camera's met nummerplaatherkenning

Sinds eind juni 2016 staan in onze politiezone Schelde-Leie acht ANPR-camera's, dat zijn bewakingscamera's met nummerplaatherkenning. Ze hangen op de verschillende toegangswegen en moeten het aantal inbraken naar beneden helpen. Belangrijk: de camera's zullen niet controleren op snelheid. Team i...   Lees meer »

We maken een nieuwe website

De website www.nazareth.be bevat veel nuttige informatie over uw gemeente. Toch zal u al gemerkt hebben dat de website aan vernieuwing toe is, zeker wanneer u met uw tablet of smartphone surft. Klantvriendelijke website  Goed nieuws: op dit moment werken we met het hele team aan een totaal nieuw...   Lees meer »

Toilet bij speelplein de Lichterveldestraat

De hele zomervakantie, tot en met 31 augustus 2016 plaatsen we een openbaar toilet aan het speelplein en het skateterrein in de de Lichterveldestraat. Dit toilet is voor iedereen toegankelijk en wordt wekelijks gereinigd door de firma. We hopen dat dit een meerwaarde biedt voor de jeugd en reke...   Lees meer »

Kruispunt in De Biesten wordt heraangelegd

Het kruispunt in De Biesten wordt heraangelegd. Er wordt een verkeersplateau aangelegd en de bermen worden aangepast. Het verkeer wordt plaatselijk omgeleid. De werken starten op maandag 27 juni 2016. Bij goed weer duren de werken vier dagen. Daarna heeft het beton 30 dagen tijd nodig om uit te...   Lees meer »

Bekijk alle nieuws

Snel Naar

Bibliotheek
BKO
Onderwijs
OCMW
Solliciteren
Politie Schelde Leie
Brandweer