Actueel

Parkeerverbod centrale as - 26/09-28/09

In de nachten tussen maandag 26 en woensdag 28 september is het verboden te parkeren aan één kant van de Drapstraat, Roombaardstraat en Stationsstraat. Dat is de hele centrale as, vanaf de N60 in Eke tot net vóór het Dorp in Nazareth. Welke werken? Langs de centrale as worden de wegmarkeringen ...   Lees meer »

Ouderenforum - voor alle geïnteresseerden

Hoe ziet het leven van ouderen eruit in 2030? Wat moet de gemeente doen om uw toekomst zo aangenaam mogelijk te maken? Ouderenforum 29/09 - Infoavond Op donderdag 29 september om 19u15 organiseren we een avond voor 55-plussers, professionals en alle andere geïnteresseerden. We vernemen hoe de on...   Lees meer »

Victor Veilig waakt bij elke school

U ziet ze overal in het straatbeeld opduiken: de opvallende 'Victor Veilig'-poppen. Met hun fluogele kleur alarmeren ze de chauffeurs dat ze een school of een zone met spelende kinderen naderen. Nazareth kocht voor elke school in de gemeente zo'n Victor Veilig. Door de pop te plaatsen aan de ove...   Lees meer »

Sportdag met een plus - voor mensen met een beperking

Gemeente Nazareth organiseert samen met KVG en Zonnehoeve een sportdag voor personen met een beperking. U heeft de keuze tussen volgende sporten: Dans – Badminton – Tafeltennis – Voetbal – Curvebowl – Volksspelen – Kaarten – Wandelen (2 uren) – Aangepast fietsen (2 uren). Praktisch Zondag 16 okt...   Lees meer »

Verslag gemeenteraadszitting 12 september 2016

De gemeenteraad nam op 12 september 2016 akte van de eedaflegging en verklaarde dat Steven Van de Velde, OCMW-secretaris vanaf 1 september 2016 is aangesteld als algemeen secretaris. Van deze gemeenteraadszitting staat een beknopt verslag online. Van alle vorige zittingen vindt u de volledige no...   Lees meer »

Gratis proefles in de muziekschool - september

Is uw kind gestart in het derde leerjaar of is het al wat ouder? En is het nog op zoek naar een leuke hobby? Dan is het welkom in het eerste jaar muziek of woord, in de academie op het Dorp. Kom gerust eens langs voor een proefles, zonder verplichtingen. Gratis proefles De hele maand september k...   Lees meer »

Tel uw fietsverplaatsingen met de gratis app - 19 september

Van 19 tot 26 september tellen we het aantal fietsers in Nazareth. Doet u mee? Neem deel met de FietsTelApp Download de gratis FietsTelApp en noteer waar u fietst tijdens de FietsTelweek van 19 tot 26 september. U maakt kans op schitterende prijzen. Fietstelpunt aan het station De Provincie Oost...   Lees meer »

Aftrap cultuurseizoen met Nele Bauwens & Ben Segers

Het Gemeenschapscentrum heeft weer een boeiend cultureel programma samengesteld voor het seizoen 2016-2017. Nele Bauwens en Ben Segers geven de aftrap op vrijdag 30 september 2016. Nog geen abonnement of tickets gekocht? Reserveren kan vanuit uw luie zetel via onze webshop www.nazareth.be/websho...   Lees meer »

Bekijk alle nieuws

Snel Naar

Bibliotheek
BKO
Onderwijs
OCMW
Solliciteren
Politie Schelde Leie
Brandweer