Actueel

Memorial Van Damme - 9 september 2016

De Olympische Spelen zijn afgelopen, maar binnenkort kan u vele toppers live aan het werk zien tijdens de Memorial van Damme in Brussel op 9 september 2016. Het gemeentebestuur legt een gratis bus in! Kaarten voor de Memorial, inclusief de busreis, zijn te koop via www.nazareth.be/webshop of aan...   Lees meer »

Vakantie? Op het speelplein!

De vakantie is halverwege en de speelpleinwerking beleeft voor de vijfde week dolle avonturen. Er waren al wedstrijden tussen piraten en Vikingen, levensgrote gezelschapsspellen werden gemaakt en gespeeld, de kinderen gingen op safari in Afrika en namen deel aan een talentenjacht voor Studio 100...   Lees meer »

Maand van de sportclub

Nazareth doet mee aan de maand van de sportclub. In september zetten volgende clubs helemaal gratis hun deuren open: Aikidoclub Ichi Rei Aiki dojo (Vrije Basisschool, Dorp 10) vanaf 8 jaar: woensdag 18u - 19u volwassenen: maan- & woensdag 19u30 - 21u30  www.irad.be Basketbalclub Deinze-Nazare...   Lees meer »

Uitbater voor cafetaria sporthal gezocht

Op 1 januari 2017 start de cafetaria van de sporthal in Nazareth met nieuwe uitbaters. Bent u onze geschikte kandidaat? Stel u kandidaat vóór 14 september 2016! Wat mag u verwachten? De uitbating van de cafetaria van de sporthal in Nazareth, waar meer dan 20 sportclubs actief zijn Een goed beze...   Lees meer »

Verslag gemeenteraadszitting 4 juli 2016

Het beknopt verslag van de recentste gemeenteraadszitting, 4 juli 2016, staat online. De gemeenteraad keurde de aangepaste meerjarenplanning 2014-2019 goed, net als de bijbehorende budgetwijziging van 2016. Verschillende financiële documenten van het autonoom gemeentebedrijf Nazareth zijn goedg...   Lees meer »

Wekelijkse donderdagmarkt tijdelijk in Eke

Vanaf 4 augustus 2016 verhuist de wekelijkse donderdagmarkt tijdelijk naar het Kerkplein in Eke. De markt blijft daar totdat de herinrichtingswerken op het Dorp afgerond zijn, waarschijnlijk in december 2017. Kermis De kermis en de plattelandsmarkt in september zullen wél op het Dorp plaatsvinde...   Lees meer »

Camera's met nummerplaatherkenning

Sinds eind juni 2016 staan in onze politiezone Schelde-Leie acht ANPR-camera's, dat zijn bewakingscamera's met nummerplaatherkenning. Ze hangen op de verschillende toegangswegen en moeten het aantal inbraken naar beneden helpen. Belangrijk: de camera's zullen niet controleren op snelheid. Team i...   Lees meer »

Toilet bij speelplein de Lichterveldestraat

De hele zomervakantie, tot en met 31 augustus 2016 plaatsen we een openbaar toilet aan het speelplein en het skateterrein in de de Lichterveldestraat. Dit toilet is voor iedereen toegankelijk en wordt wekelijks gereinigd door de firma. We hopen dat dit een meerwaarde biedt voor de jeugd en reke...   Lees meer »

Bekijk alle nieuws

Snel Naar

Bibliotheek
BKO
Onderwijs
OCMW
Solliciteren
Politie Schelde Leie
Brandweer