Actueel

Huldiging cultuurlaureaten 2016

Op vrijdag 10 februari 2017 huldigde de cultuurraad de cultuurlaureaten 2016. De jeugdharmonie Vrank en Vrij won in de categorie vereniging. Jean De Groote kreeg de hoofdprijs in de categorie individu. Eervolle vermeldingen waren er voor Jan Ruysbergh en Paul Carlier. De jeugdharmonie Vrank en V...   Lees meer »

Controle op foutparkeerders

Er wordt nog te vaak op het fietspad geparkeerd in de Warandestraat. Dit zorgt uiteraard voor onveilige situaties, aangezien een fietser daardoor verplicht wordt de rijbaan op te rijden. Daarom zal de politie verhoogd toezicht houden op het parkeren in de Warandestraat. Parkeren is toegestaan op...
Lees meer »

Gemeenteraadszitting 6 februari 2017

De gemeenteraad nam op 6 februari onder meer deze beslissingen: Goedkeuring van de erfpachtovereenkomst cc Het Centrum en de aangepaste beheersovereenkomst met het autonoom gemeentebedrijf Nazareth Beginselverklaring neutraliteit van het gemeentelijk onderwijs. Van deze zitting staat een bekno...   Lees meer »

Uitbreiding De Prijkels - infoavond 22 februari

Veneco werkt aan de uitbreiding van het bedrijventerrein De Prijkels en nodigt je uit voor een infoavond. Momenteel loopt er een stedenbouwkundige aanvraag voor de infrastructuur- en rioleringswerken. Het project omvat volgende ingrepen: de aanleg van interne wegenis; de herinrichting van de kr...   Lees meer »

Vacature: brandweervrijwilligers

Brandweerzone Centrum is op zoek naar brandweervrijwilligers voor volgende posten: Post Deinze, Stadionlaan 24, 9800 Deinze Post Gavere, Brandweerstraat 3, 9890 Gavere Om vrijwilliger te kunnen worden, moet je de kazerne in maximaal 6 minuten kunnen bereiken. Je wordt vergoed voor je prestatie...   Lees meer »

Kinderopvang nodig?

Ben je nog op zoek naar kinderopvang voor je baby of peuter? In Nazareth vind je snel een plaats! Bel of mail voor meer informatie over onthaalouders naar de Dienst voor Onthaalouders Zingem-Nazareth: dvo@ocmwzingem.be, T 09 389 68 12.   Lees meer »

Risico van vogelgriep niet afgenomen

Het risico van vogelgriep is nog niet afgenomen. Het FAVV herinnert er alle vogel- en pluimveehouders dan ook aan om de maatregelen, die moeten helpen om hun dieren te beschermen tegen deze ziekte, nog steeds correct toe te passen. Het hoogpathogene H5N8-vogelgriepvirus circuleert al sinds einde...   Lees meer »

Vacature: jobstudenten

Gemeente en OCMW Nazareth zoeken jobstudenten bij verschillende diensten. Bij het gemeentebestuur: Dienst gebouwen / groendienst Buitenschoolse kinderopvang Ter Meeren en Ter Biesten Speelpleinwerking Bij het woonzorgcentrum Wielkine: Verpleging Logistiek Onderhoud Animatie, ergo, kine Keuken...   Lees meer »

Bekijk alle nieuws

Snel Naar

Bibliotheek
BKO
Onderwijs
OCMW
Solliciteren
Politie Schelde Leie
Brandweer