Dekenij zoekt uitbater

  • 5 november 2019

Uitgelezen plek voor horeca ... of iets anders?

Het bestuur van Nazareth zoekt een gepassioneerde ondernemer voor de voormalige dekenij.

Maakt ú van deze bijzondere plek een trekpleister? Het is een mooie locatie op het heringerichte dorpsplein, ideaal om gezellig te tafelen of iets te drinken, zowel binnen als buiten. Of ziet u een andere aantrekkelijke functie in dit gebouw?

U staat er niet alleen voor

Het lokaal bestuur zal instaan voor de grondige renovatie. En u maakt er een fantastische en toegankelijke zaak van, met oog voor kwaliteit. Zo draagt u bij aan de dynamiek van het dorpscentrum.

Bruisende en goed gelegen gemeente

Ondernemen in Nazareth is interessant. Deze ambitieuze gemeente dichtbij Gent heeft een strategische ligging, beschikt over drie bedrijventerreinen dichtbij verschillende invalswegen, talrijke handelszaken, 5000 gezinnen en een bruisend verenigingsleven.

Gepassioneerd ondernemer

Bent u een oprecht geïnteresseerde ondernemer, met goesting om de dekenij om te toveren tot een bruisende ontmoetingsplek? Dien dan vóór 31 januari 2020 uw kandidatuur in.

Info en contact

Voor meer info verwijzen we naar de selectieleidraad:

pdf bestandSelectieleidraad uitbating dekenij Nazareth 2020.pdf (995 kB)

Hebt u na het lezen van de leidraad nog vragen? Bel dan naar Antoon De Maerteleire op het nummer 09 382 82 70 of stuur een mail naar antoon.de.maerteleire@nazareth.be.

Er is een eerste informatiesessie op maandag 2 december 2019 om 10:00 in het gemeentehuis, Dorp 1. Geef een seintje als u hierbij wil zijn.

Infosessie: 2 december, 10:00, gemeentehuis

Er is een eerste informatiesessie op maandag 2 december 2019 om 10:00 in het gemeentehuis, Dorp 1. Geef een seintje als u hierbij wil zijn.