Heropstart werken Bekaertstraat

  • 2 september 2019

Op maandag 16 september herstarten de werken in de Bekaertstraat. Aannemer Vindevogel zal de riolering en de wegenis verder afwerken.

De samenwerking met de vorige aannemer werd stopgezet op advies van Farys. Dit was noodzakelijk omcille van de gebrekkige vooruitgang en het gebruik van niet-toegelaten materialen.

Bovendien vertoonde de pas aangelegde riolering verzakkingen. Daardoor zijn we verplicht een groot deel van de regenwater- en rioleringsbuizen te verwijderen en te vervangen door nieuw, gekeurd materiaal. De afwerking zal hierdoor langer duren dan gepland. Wij verontschuldigen ons hiervoor.

Als bestuur staan wij erop kwaliteitsvol werk af te leveren, want je hebt daar recht op. Zo vermijden we problemen met de afwatering in de straat, waardoor we de weg opnieuw zouden moeten openbreken.

De aannemer zal de inwoners van de Bekaertstraat per brief informeren als er een nieuwe fase begint die invloed heeft op de toegankelijkheid van de woningen.

Als lokaal bestuur houden we je op de hoogte via onze digitale nieuwsbrief, schrijf je in via www.nazareth.be/bekaertstraat.

Met vragen over de werken in de Bekaertstraat kan je terecht bij team openbare werken, T 09 382 82 77, openbarewerken@nazareth.be.