Nieuws

Verledding openbare verlichting gestart

Heb je bij het rijden tussen Nazareth en Eke al iets opgemerkt? De verledding van de openbare verlichting is begonnen. Zowel op het vernieuwde Dorp als op de centrale as vanaf het Dorp richting Eke staat nu LED-verlichting. Binnen 5 jaar zal alle openbare verlichting in onze gemeente LED-verlichting zijn. Zo besparen we energie en geld uit, want de lampen geven minder strooiverlichting en ze zijn dimbaar. Meer weten? Kom naar het milieuforum op 6 juni.

Stopzetting taxusinzameling

Het bestuur van het huisvuilverwerkingsbedrijf IVM berichtte ons dat de firma Stolk niet langer de organisatie van de taxusinzameling op recyclageparken kan...

Man met koffie

Enquête bereikbaarheid

Kom je weleens in het gemeentehuis, de sporthal, het OCMW of de bib? Dan weten we graag wat je vindt van onze bereikbaarheid. Waarvoor zou je graag op afspraak komen? Wat wil je liever online regelen en waarvoor verwacht je dienstverlening aan huis? Laat het weten door te antwoorden op onze enquête. Het invullen duurt maar enkele minuutjes.

Regenboogvlag

Regenboogvlag als steun voor holebi's en transgenders

Op 17 mei wappert aan het gemeentehuis van Nazareth de regenboogvlag in solidariteit met holebi’s en transgenders. Hiermee steunen we de jaarlijkse campagne van çavaria op de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie. Lees verder op onze website!

Vrijwilligers Seniorcafé gezocht

De ouderenadviesraad wil elke donderdag - tijdens en na de wekelijkse markt - een Seniorcafé openhouden. Voor de uitbating zoeken ze nog enkele vrijwilligers, die elkaar in een beurtrol kunnen afwisselen. Wat krijg je ervoor terug? Een leuke plaats met goed gezelschap, verzekering en enkele gratis consumpties. Interesse? Neem contact op met Bianca Dejonghe in het sociaal huis. Lees verder op onze website!