Inschrijven Scholenloop

  • 4 september 2019

Het beweeg- en sportplatform organiseert ook nu weer de jaarlijkse scholencross. Dit jaar kiezen we resoluut voor een scholenloop. En dit mag je best letterlijk nemen. We lopen naar de verschillende scholen in Nazareth dit jaar.

Inschrijven kan tot 20 september via deze link.

Waar en wanneer?
De scholenloop vindt plaats op zondag 6 oktober 2019 in de namiddag. We beginnen om 14 uur met de kleuters, daarna de lagereschoolkinderen. Elke 10 minuten begint een nieuwe groep.
De start en aankomst is op het Dorp, aan de achterkant van de kerk.

Voor wie?
De Scholenloop is er voor kleuters, lagereschoolkinderen en hun ouders. Ouders mogen meelopen in de reeks van hun kinderen. Dit kan voor je kind een grote stimulans zijn en voor jou betekent het pure fun.

Iedereen kan meedoen op eigen tempo, al lopend of stappend. Er zijn 3 routes: een korte route, een middellange afstand (1,7 km) en een langere afstand (3,5 km). Ieder kind krijgt een geschenkje en een medaille.

Schrijf in tegen 20 september

Inschrijven kan tot 20 september via deze link.
Kinderen die naar school gaan in Nazareth, schrijven in via hun school.
Kinderen die elders naar school gaan, schrijven in via bewegen@nazareth.be
met vermelding van hun naam, adres en geboortejaar.

Je kan uiterlijk op 20 september inschrijven. Na deze datum worden geen inschrijvingen meer aanvaard! De school met procentueel de meeste deelnemers verdient de wisselbeker. Hiermee stel je je school in een extra sportief daglicht. Inschrijven dus maar!

Praktisch
Wij raden aan om met de fiets naar de scholenloop te komen. We voorzien twee ruime fietsparkings. De zone achter de kerk wordt verkeersvrij gemaakt.

Wie ingeschreven is, krijgt een persoonlijke inschrijvingsbevestiging en bijkomende praktische informatie over vertrektijd, route, parkeergelegenheid en dergelijke meer.

Extra vrijwilligers gezocht
Voor deze editie hebben we veel vrijwilligers nodig. Interesse? Laat het snel weten bij team Bewegen, T 09 382 82 61, bewegen@nazareth.be. Je wordt beloond met een gezellig etentje.