Nieuwe schoolwebsite

  • 21 december 2017

Op de valreep vóór de kerstvakantie hebben wij nog een leuk nieuwtje voor de schoolgaande jeugd en hun ouders. De gemeentelijke basisschool heeft vanaf vandaag, donderdag 21 december 2017, een nieuwe website!

 

Look and feel

Surf zeker eens naar www.gemeenteschoolnazareth.be om de nieuwe look and feel te ontdekken. Die is volledig afgestemd op de huisstijl van de gemeente en het OCMW (www.nazareth.be).
 

Informatie en navigatie

De informatie op de website is dezelfde gebleven. Je vindt hier nog steeds de schoolbrochure, de kalender, het maandmenu, de foto’s van de activiteiten enzovoort.

Wel zal het gemakkelijker zijn om alles terug te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de telefoonnummers van onze beide afdelingen, De Vlinderboom en De Toetertrein: die staan nu op de startpagina.
 

Samenwerking

De nieuwe website is gerealiseerd door Paddle, die ook de gemeentelijke website ontwierp, samen met de ICT-coördinator van de school: Wesley De Paepe. Hij kreeg hierbij de hulp van Sonia Dhondt, team kinderen en onderwijs en Els Verbeke, communicatieverantwoordelijke van gemeente en OCMW Nazareth.