Bouwwerken wzc de Lichtervelde

  • 13 mei 2020

Het woonzorgcentrum De Lichtervelde is gestart met hun nieuwbouwproject. In de toekomst zal dit nieuwbouwcomplex het huidige gebouw vervangen. Sinds 14 mei is het bouwterrein op de weide tegenover het huidige woonzorgcentrum afgesloten.

Voorbereidingen

Op 14 mei 2020 start een bouwfirma met het afsluiten van het bouwterrein op de weide tegenover het huidige woonzorgcentrum. Ook de werfinrichting met werfkeet wordt geplaatst. Deze acties zullen beperkte impact hebben op de omgeving.

Vanaf dan wordt de toegang voor personen- en bewonersvervoer ter hoogte van de Lichterveldestraat 17 afgesloten. Enkel het werfverkeer heeft toegang tot dat deel van de weg. Wie normaal deze weg neemt, rijdt best via het kloostergebouw. Daar zorgen verkeerslichten voor een vlotte doorgang. Het verkeer dat aanrijdt, krijgt steeds voorrang op het verkeer dat wegrijdt.

Bezoekers van het woonzorgcentrum

Vanaf 14 mei 2020 is de hoofdingang van het woonzorgcentrum niet meer bereikbaar. De hoofdingang wordt verplaatst naar de vergaderzaal van het woorzorgcentrum. De receptie blijft waar deze nu is.
Door het afsluiten van de toegang vanaf de Lichterveldestraat 17 verdwijnen ook de parkeerplaatsen aan de voorzijde van het gebouw.

Maak gebruik van de parkeerplaatsen aan de overzijde van de Lichterveldestraat, recht tegenover de aan- en afrit ter hoogte van het klooster.

Vragen?

Mail naar zorgsaam@delichtervelde.zkj.be
Vermeld je naam en telefoonnummer zodat zij jouw vragen kunnen beantwoorden.