Resultaten enquête voorgesteld aan de raad

  • 4 juli 2019

De resultaten van de enquête 'Zegget ne keer' zijn op 3 juli voorgesteld aan de raad en het managementteam van het lokaal bestuur. De ondernemers en inwoners die aan de voorbereiding hadden deelgenomen, waren eveneens uitgenodigd.

3000 Nazareners geven hun mening

Zegget ne keer! Met deze slogan riep het lokaal bestuur alle inwoners op deel te nemen aan de grote bevolkingsbevraging in mei 2019. 2.910 inwoners hebben de oproep goed gehoord: zij vulden de vragenlijst online in of deponeerden hun schriftelijke antwoorden in een van de tientallen bussen, verspreid over de gemeente.

Tafelgesprekken in september

In september organiseert het bestuur het tweede deel van het participatietraject ‘Zegget ne keer’. Dan zijn er namelijk tafelgesprekken ‘Zegget met maten’ met alle geïnteresseerde inwoners en ondernemers. Op die manier kan iedereen mee bepalen op welke uitdagingen het bestuur de komende jaren inzet.

Persbericht

In het persbericht lees je de eerste conclusies uit de bevraging. De volledige presentatie wordt in de loop van juli-augustus gepubliceerd, van zodra alle gegevens verwerkt zijn.

pdf bestandPersbericht.pdf (705 kB)

Meer info over 'Zegget ne keer'